Retourneren & garantie

RETOURNEREN

Op elke bestelling die je bij ons doet zit een zichttermijn van 14 dagen. Dat wil zeggen dat je het product gedurende deze periode kunt bekijken, voelen en aanraken. Wellicht is je aankoop toch niet wat je zocht of is de kleur of formaat toch net niet het juiste. In alle gevallen kun je het zonder kosten aan ons retourneren. Gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Je kunt je retourzending aan ons doorgeven via email info@fernus.nl en ontvang je van ons de retourinformatie. 

Het product dient inclusief bijbehorende accessoires teruggestuurd te worden. En, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking of anders verzorg je zelf een stevige doos. Vervolgens kun je de doos inleveren bij het postkantoor of een PostNL-agentschap. Bewaar het verzendbewijs wat je van de medewerker van PostNL ontvangt tot je retourzending is afgehandeld.

Je retourzending wordt door ons ontvangen. Het aankoopbedrag storten wij terug op je rekening, ga uit van maximaal 1 week tussen retourzenden en het terug ontvangen van je aankoopbedrag. 

BEZORGEN

FERNUS&FRIENDS streeft ernaar een bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling af te leveren op het opgegeven adres.

Je verwacht dat je bestelling op een bepaalde dag en dan komt ‘ie niet. Terwijl wij toch echt hebben aangegeven dat je deze binnen de gestelde termijn zou ontvangen. Erg vervelend, want we gaan altijd zeer zorgvuldig met je bestelling om, dus vernemen wij het graag als er iets misgaat. Bel ons of stuur een mail dan gaan wij je pakket traceren.

GARANTIE

Het is vervelend als de er iets defect gaat. Gelukkig geven wij garantie. Voor FERNUS betreft dit een periode van 2 jaar (na aankoop) op de aluminium onderdelen. Op de pizzasteen zit geen garantie en op de thermometer een jaar. Let op dat de bodem van FERNUS kan gaan werken door de hitte, deze kan iets kromtrekken, dit heeft geen invloed op de werking van FERNUS, is onderdeel van het natuurlijke proces en derhalve geen reden om gebruik te maken van garantievoorwaarden.

Nu kunnen we hier heel ingewikkeld doen en allerlei uitzonderingen op de garantie benoemen maar liever hebben wij even contact met je als er een probleem is met FERNUS. Bel ons of stuur een mail naar info@fernus.nl (met foto van het defect) dan komen we er vast samen wel uit.

Verder wijzen wij je erop dat de FirePlate, de bakring van de FireTable en de schroeven van de Woodstack bij gebruik buiten gaan roesten. Roest is geen aanleiding om gebruik te maken van de garantie.

FERNUS&FRIENDS handelsnaam de Gooijer Beheer BV – kvk 34200176