© Dutch design, locally produced

FERNUS&FRIENDS wil inspireren en ervaringen bieden. Met je gezin, vrienden, familie. Wij zijn geinspireerd door oeroude aantrekkingskracht van vuur, door het ontwerpproces en door de grondstoffen die wij gebruiken om producten en gerechten mee te maken.

Fernus top stove oven

Ontworpen in Nederland

Producten van FERNUS&FRIENDS zijn in Nederland ontworpen en in eigen beheer geproduceerd. Onze ontwerpen moeten voldoen aan een paar eenvoudige criteria; de producten moeten origineel zijn, gemaakt van hoogwaardige materialen en duurzaam geproduceerd om een leven lang mee te kunnen gaan.

Creëer, inspireer en ervaar

FERNUS&FRIENDS wil inspireren en ervaringen bieden. Met je gezin, vrienden, familie of gewoon lekker in je eentje klooien. Neem eens de tijd om zelf koffie te branden. Koffiebonen uit verschillende werelddelen smaken écht anders. Deze dingen vertellen grote merken ons wel maar het zelf ondervinden is veel leuker en geeft jou – én de mensen om je heen – een onvergetelijke ervaring.

.

Materiaal en duurzaamheid

Onze ontwerpen komen tot stand in samenwerking met andere gepassioneerde professionals; koks, barista’s, glasblazers, metaalbewerkers, ontwerpers en andere ambachtslieden. Maken verbindt; met elkaar, met het moment en met de spullen die wij om ons heen verzamelen. Alle producten van FERNUS&FRIENDS zijn ontworpen om door te kunnen geven aan de volgende generatie.